Bed and Breakfast in Sevilla. Slapen bij landgenoten.

Nederlandse B&B’s in Sevilla

Sevilla aan de oevers van de Guadalquivir is een stad waar je je ogen uitkijkt. Het is een ideale bestemming voor een city break. Maar ook als je er wat langer wilt overnachten is er genoeg te zien en te beleven in de omgeving.

Vanuit Amsterdam, Eindhoven en Brussel zijn er vrijwel dagelijks directe vluchten naar de hoofdstad van Andalusië. Het historische centrum van Sevilla nodigt je onmiddellijk uit door de smalle straten en steegjes te dwalen. De Joodse wijk Santa Cruz, de ommuurde wijk La Macarena en de artistieke wijk Triana moet je tijdens jouw wandelingen door Sevilla zeker niet overslaan.

Bed and Breakfast in Sevilla met Nederlandse  of Vlaamse eigenaars.

Sevilla is een van de meest monumentale steden van Spanje. Tenzij je over veel tijd beschikt, moet je vanwege het aantal monumenten ongetwijfeld prioriteiten stellen. En die keuze is niet eenvoudig. Bezienswaardigheden die volgens mij zeker niet op je lijstje mogen ontbreken zijn de Kathedraal en de Giralda, de klokkentoren van de Kathedraal. De nabijgelegen paleizen van het Real Alcázar de Sevilla, zonder twijfel het beroemdste monument van Sevilla. De Torre de Oro aan de oevers van de Guadalquivir. En niet te vergeten La Plaza de España, scène van verschillende speelfilms zoals Lawrence of Arabia en Star Wars II – Attack of the Clones.

Blijk je maar een paar nachten, dan is het mijns inziens niet de moeite waard een huurauto te boeken, want de bruisende stad heeft zoveel te bieden qua cultuur en monumenten, dat je nauwelijks tijd overhoudt om de omgeving te verkennen. En dat is best jammer, want een vakantie in Sevilla is goed te combineren met een ontdekkingstocht langs de pittoreske witte stadjes en dorpjes van de provincie.

Onder mijn favoriete bestemmingen vallen plaatsen als Cazalla de la Sierra, Carmona, Osuna, Marchena en Utrera. In al deze stadjes en dorpjes adem je op elke hoek de sfeer en het temperament van het authentieke Spanje.

Nederlandse B&B in Sevilla

Ook natuurliefhebbers komen in Sevilla aan hun trekken. Bijvoorbeeld in het natuurpark Sierra Norte dat noordelijk van de stad zelf ligt. Verder deelt Sevilla twee authentieke juweeltjes met andere Andalusische provincies. Ten eerste het bekende natuurpark Doñana en ten tweede de Sierra de Aracena. Beide natuurparken liggen deels in Sevilla en deels in Huelva.

Slapen bij Landgenoten in Sevilla

Plan je een vakantie bij Nederlanders en Vlamingen met een bed en breakfast in Sevilla? Hieronder vind je een aantal logeeradressen bij landgenoten.

De Nederlandstalige eigenaars en beheerders van deze B&B’s doen hun best jou een fantastische vakantie in Sevilla te bezorgen.

Bed and Breakfast Villa Mañana Mijas

Casa Adelante

Bed and Breakfast Casa Adelante ligt in een dorpje vlakbij Sevilla. De accommodatie beschikt over 5 slaapkamers op de begane grond, elk met een ensuite badkamer met inloopdouche en een eigen entrée. . . lees verder

Bed and Breakfast Finca Gordo

Finca Gordo

Bed & Breakfast Finca Gordo ligt midden tussen olijfboomgaarden in het natuurpark Montes de Málaga. De Nederlandse eigenaars hebben de Spaanse finca tot een mooi vakantieverblijf omgebouwd. . . lees verder

Casa Arena Tomares Sevilla

Casa Arena

Bed & Breakfast Casa Arena ligt op een steenworp afstand van het bruisende Sevilla. De accommodatie combineert de traditionele Andalusische bouwstijl met moderne en praktische elementen. . . lees verder

Zoek een Nederlandstalige B&B op de kaart

Klik op de marker van de gewenste Bed & Breakfast voor meer informatie over de nederlandstalige accommodatie.

Ben je eigenaar, of beheer je een Bed & Breakfast in Spanje? Je kunt jouw accommodatie gratis aan deze website met nederlandstalige B&B’s toevoegen.

Scroll to Top