Bed and Breakfast Casa Adelante in Sevilla. Nederlandstalige gastgevers.

B&B Casa Adelante – Sevilla

De Nederlandstalige B&B Casa Adelante ligt in Espartinas, een dorpje vlakbij Sevilla, de hoofdstad van Andalusië.

Op het grote terras, of aan het zwembad kan je dagelijks genieten van een lekker ontbijt met verse en lokale producten. En ook de rest van de dag is het goed toeven aan het zwembad, waar de gastgevers je graag een lekker wijntje of een koel glas bier serveren. Gastvrouw Monique en gastheer Maarten serveren ook graag een lunch of diner op het terras van de goed verzorgde tuin.

Een uitgebreid ontbijt in B&B Casa Adelante in Sevilla.

Het vliegveld van Sevilla ligt op slechts 30 kilometer van het verblijf en naar de luchthaven van Malaga is het ongeveer twee en een half uur rijden. Vrijwel dagelijks landen er directe vluchten uit Nederland en België, zowel ‘s zomers als ‘s winters. Eigenaars Monique en Maarten kunnen een ophaalservice op de luchthaven van Sevilla regelen in het geval je daar geen auto wilt huren.

Als je Sevilla wilt bezoeken dan kan je de huurwagen ook beter laten staan, want de bushalte bevindt zich om de hoek en elk half uur is er een stadsbus naar het centrum van Sevilla. Parkeren in de stad zelf is net als in de meeste grote steden in Nederland behoorlijk prijzig.

Slaapkamer van Bed and Breakfast Casa Adelante in Sevilla

Het vakantieverblijf beschikt over 5 slaapkamers met afsluitbare deur. Alle slaapkamers liggen op de begane grond en hebben elk een eigen entrée. Ze zijn alle 5 voorzien van rolluiken voor de verduistering en airco’s, die in Sevilla hard nodig zijn want de temperatuur in de zomermaanden loopt vaak op tot rond de 40 graden. De en suite badkamers hebben allemaal een ruime inloopdouche. 

Elke gast heeft ook een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein met een poort, die op afstand te bedienen is.

Wat is er in de buurt te zien

Bed and Breakfast van Nederlandse eigenaren in Sevilla

Een must visit is natuurlijk Sevilla. De stad ligt aan de oevers van de Guadalquivir, de grootste rivier in Zuid-Spanje. Sevilla is een betoverende stad vol passie en cultuur. De Sevillanos zijn temperamentvolle mensen wat overal te zien en te horen is als je de stad op eigen houtje bezoekt. Maarten en Monique kunnen ook een Nederlandstalige gids voor je regelen, die je in je eigen taal met Sevilla laat kennismaken.

Bed & Breakfast Casa Adelante is tevens de perfecte uitvalsbasis voor dagtochtjes naar andere grote steden in Andalusië zoals Córdoba, of Jerez de la Frontera.

De eigenaars van de B&B

In 2009 zijn Maarten van den Hunk en zijn vrouw Monique samen met hun dochter Sanne definitief naar Spanje verhuisd..

De Nederlandse Eigenaars van B&B Casa Adelante in Sevilla

Ze wilden al jaren in een ander klimaat gaan werken en wonen, maar als rasechte Brabanders natuurlijk ook niet te ver van huis. Na een aantal vakanties in Andalusië viel hun keuze op Sevilla, een stad waar ze alle twee meteen verliefd op werden.

De passie van Monique is koken en Maarten is een bourgondiër in hart en nieren. Verder houdt Monique ervan de gasten te verzorgen en Maarten is een echte klusjesman.

Het Nederlandse echtpaar doet er alles aan om het verblijf van hun gasten tot een succes te maken. Gezien de vele positieve reacties online is ze dit in de meeste gevallen inderdaad gelukt.

Wat gasten erover denken

Lees wat andere gasten van B&B Casa Adelante in Sevilla vinden! Voor jouw gemak hebben we recensies uit verschillende bronnen samengebracht.

Veelgestelde vragen

Zoek een Nederlandse B&B op de kaart

Klik op de marker van de gewenste Bed & Breakfast voor meer informatie over de nederlandstalige accommodatie.

Andere B&B’s in de regio

Bed and Breakfast Finca Gordo

B&B Finca Gordo

Bed & Breakfast Finca Gordo is een omgebouwde tradionele Spaanse finca. De accommodatie ligt midden tussen olijfboomgaarden met een mooi uitzicht over het natuurpark Montes de Málaga. . .lees verder

Vakantiehuisjes Hacienda Guaro Viejo

B&B Guaro Viejo

Dit vakantieverblijf in Zuid-Spanje bestaat uit 7 individuele huisjes Hacienda Guaro Viejo combineert de charme van een Bed and Breakfast met de service van een hotel. . .lees verder

Scroll to Top